четвъртък, 6 октомври 2011 г.

Курс по програмиране в Kabinata.com за одобрените по Аз мога повече - възможност за реализация на българския пазар


Все повече български компании търсят тесни специалисти владеещи различни езици по програмиране. Необходими са хора, които могат да изграждат уеб приложения по точни задания и строги критерии.
Тези от вас, които са кандидатствали по програма Аз мога повече и чакат одобрение за издаване на ваучери могат да избират между различни доставчици на обучение. Сред тях ярко се отличава Кабината.com - лидер сред фирмите предлагащи дистанционно обучение.

За начина на преподаване в Кабината.com
Курсът по Програмиране на Kabinata.com е изцяло в духа на модерните технологии като преподаването се извършва в специално изградена виртуална класна стая. Ползват се микрофон и слушалки, а преподавателите са квалифицирани специалисти с опит в онлайн преподаването.
За желаещите да се обучават в курса по програмиране е изготвена учебна програма от 660 часа и продължителност на обучението  8 месеца.
В основата на курса по програмиране по „Аз мога повече“ е заложено преподаване на PHP – език подходящ за програмиране на интернет приложения. Курсът ще покрива и часове по изучаване на операционни системи и работа с бази данни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар