сряда, 5 октомври 2011 г.

Дистанционен курс: Оперативен счетоводител по програма Аз мога повече

Онлайн курс за оперативен счетоводител
Ако искате да придобиете знания в областта на оперативното счетоводство и в същото време да го направите чрез безплатен онлайн курс, шансът ви е да сте кандидатствали по програма Аз мога повече и в момента да чакате одобрение то Бюро по труда. Съгласно изискванията на българското законодателство и държавния списък на професиите, всички завършили получават свидетелство за професионална квалификация.
Кабината.com е един от малкото дистанционни доставчици по Аз мога повече, където може реално да получите знания за бъдещата си квалификация. Нашият преподавател разполага с необходимия опит за преподаване в група и в онлайн среда.
Обучението си извършва в специална виртуална класна стая с учител на живо. В прогламата са включени дисциплини като Счетоводтсво на предприятието, Търговско счетоводство, Отчитане на външнотърговски сделки, Бюджетно счетоводство, Финансов и данъчен контрол, и др.
Записаните за курс по счетоводство по Аз мога повече в Кабината.com ще се обучават в продължение на 8 месеца или 600 часа. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар