сряда, 5 октомври 2011 г.

Онлайн курс по немски с програма Аз мога повече

Дистанционният езиков курс по немски език с програма Аз мога повече е 6 месечно езиково обучение покриващо 3 нива в общо 300 часа.

Дистанционното обучение вече е изключително предпочитана форма за усвояване на нови знания от много курсисти. То е особено ценено от хора с малко свободно време и динамичен работен ден.

Все още са малко фирмите в България, които могат да предоставят наистина качествени онлайн курсове. Още по-малко са фирмите одобрени за доставчици на обучения по програма Аз мога повече. Лидерът на дистанционното обучение в страната Кабината.com e сред тях и в момента приема Уведомления на одобрените кандидати.

Одобреният кандидат следва да изпрати Уведомлението си по куриер и след като го получи обратно, да го предаде в своето Бюро по труда. Обадете се на телефон 0700 18 908 за да получите информация какво друго освен Уведомление е нужно да изпратите.

Следващите възможни дати за започване на курс по немски език по програма Аз мога повече са 24 октомври, 21 ноември и 19 декември 2011 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар