четвъртък, 6 октомври 2011 г.

Информация за Аз мога повече и курс дистанционен курс по графичен дизайн

Ако искате да придобиете знания за графичния дизайн в рекламата, уеб дизайна и промишления дизайн курсът за Графичен дизайнер по програма Аз мога повече дава шанс да го направите безплатно, с ваучерите, които се издават от Бюрата по труда. Последния възможен ден за подаване на Декларация и Заявление по програмата беше петък, 30 септември 2011 г.
В момента тече процедура по одобряване на кандидатите и всеки одобрен трябва да направи своят избор за доставчик на обучение.
Сред акредитираните доставчиците на обучения има и много фирми предлагащи дистанционно обучение като някои са сравнително нови, а други вече имат натрупан известен опит. Интересното е, че фирмата лидер на пазара на дистанционното обучение в страната Кабината.com в същото време е и с най-много записани курсисти по Аз мога повече.
Курсът по графичен дизайн ще включва 600 учебни часа и ще продължи 8 месеца като дистанционната форма е подходящо решение за хора с динамично ежедневие и по-малко свободно време.
Повече подробности за курса по графичен дизайн по програма „Аз мога повече“ можете да намерите на сайта на Кабината.com.

Няма коментари:

Публикуване на коментар